Segíteni szeretne?

Köszönettel fogadunk minden olyan támogatást,ami ügyünket előbbre viszi és segít abban, hogy az elhagyott állatok sorsán javíthassunk. Kérjük segítsenek, hiszen együtt többet tehetünk környezetünk megóvásáértés társainkért, az állatokért. Alapítványunkat kizárólag adományokból tartjuk fenn. Sajnos jelenlegi anyagi helyzetünk rendkívül szűkös, de bízunk benne, hogy ha elterjed a  kezdeményezésünk híre, akkor sok-sok állatbarát fog anyagilag és erkölcsileg támogatni minket.

A Személyi Jövedelemadó 1% felajánlása

Adószámunk: 18152281-1-03

Önnek csak egy nyilatkozatába kerül, hogy személyi jövedelemadójának   1%-át a gazdátlanul maradt, éhező és beteg, esetenként megkínzott állatok megmentésére Alapítványunknak ajánlja fel.

Ne feledje: 1 % adó = 1 % esély = 1 kutya élete!

Pénzadomány

Pénzadományt a menhelyünk javára az alábbi bankszámlákra lehet befizetni:
Budapest Bank: 10101164-04514500-01003001
Szigetvári Takarékszövetkezet: 50800159-11018207
A beérkezett pénzadományról kérésre adóigazolást adunk.

Pénzadományon kívül

szívesen fogadunk az állatbarátok részéről mindenféle építési anyagot (pl. drótháló, tégla, kerítésoszlop, faanyag), ezen kívül szerszámokat (pl. söprű, lapát, ásó), azután edényeket (pl. lábasok, fazekak, vödrök), és bármit, amit a menhelyen fel tudunk használni (pl. szalma, kutyaház, póráz, nyakörv).

Önkéntes munka

VÁRJUK ÖNKÉNTESEK JELENTKEZÉSÉT BÁRMILYEN SEGÍTSÉGGEL!
Pl. a menhely takarítása, állatok gondozása, sétáltatása, a menhely fejlesztése, karbantartása (kennel építése, kőműves, lakatos, egyéb munka) szórólapozás, stb.

Megkérjük a menhelyre először kilátogató önkénteseket, hogy feltétlenül regisztrálják magukat előzetesen telefonon (30/72-72-745), így olyan időpontot tudunk megbeszélni, amikor régi önkénteseink kint vannak és tudnak időt szakítani a menhely és az állatok bemutatására. Szervezett segítőnapokat általában a hétvégeken tartunk, amikor egy kölcsönös bemutatkozás, rövid ismerkedés után mindenki eldönti, miben tud/szeretne a későbbiekben segíteni. Köszönjük előre is!

Segítsen, hogy mi is segíthessünk!

Kérjük, segítse munkánkat, és így állatainak gazdához jutását azzal is, hogy népszerűsíti weboldalunkat!  Hálásan köszönjük!

Kövess minket

Ha kíváncsi vagy a munkánkra, kövess minket a közösségi médián is.